joi, 27 iunie 2013

Network Storage ZyXEL NSA320, 2Bay


Pret: 600 Lei   Livrare Gratuita  Garantie: 24 Luni

Media Serverul ZyXEL este cu mult mai mult decat un media-center obisnuit! Cu ajutorul aplicatiei Polkast poti lua cu tine in mod virtual mii de fotografii, filme sau melodii, indiferent unde doresti sa calatoresti.

Usor accesibil
Cand esti in birou poti continua sa lucrezi la prezentarea in PowerPoint pe care ai inceput-o acasa, stocata pe Media Serverul ZyXEL personal. Cu doar un click in aplicatia Polkast pe smartphone sau tableta, poti accesa cu usurinta fisierele din Media Serverul de acasa si poti continua lucrul la prezentare imediat.

Multimedia pretutindeni
La sfarsitul unei zile epuizante de munca poate doresti sa te bucuri vizionand pozele de familie impreuna cu prietenii la o cafenea. Cu  Media Serverul ZyXEL te poti bucura imediat de poze, filme sau muzica cu ajutorul aplicatiei Polkast de pe smartphone.  Totul este doar la un click distanta.
Multimedia pretutindeni
La sfarsitul unei zile epuizante de munca poate doresti sa te bucuri vizionand pozele de familie impreuna cu prietenii la o cafenea. Cu  Media Serverul ZyXEL te poti bucura imediat de poze, filme sau muzica cu ajutorul aplicatiei Polkast de pe smartphone.  Totul este doar la un click distanta.
*Aplicatia este disponibila pe site-ul web Polkast la: http://www.polkast.com/download/
Media Serverul performant aduce continutul multimedia HD peste tot!
Creeaza-ti acasa propriul cloud mobil multimedia cu Media Serverul ZyXEL NSA320. Noile aplicatii mobile ale NSA320 iti permit sa faci download, backup si playback de fisiere fara a fi ingradit de cabluri. Pentru ca se integreaza cu Dropbox, NSA320 poate fi comandat direct de pe smartphone-ul sau tableta ta sa faca backup la fisiere sau sa descarce torenti de oriunde.
Performanta superioara
Media Serverul ZyXEL NSA320 are o performanta crescuta la streaming-ul multimedia datorita unui procesor cu viteza de  1,2GHz si o memorie RAM de 512MB. Astfel suporta indeplinirea mai multor sarcini simultane ca: streaming multimedia, partajare de fisiere catre diverse dispozitive certificate UpnP sau DLNA ca: televizoare  DLNA, console Sony PlayStation 3 sau Microsoft Xbos 360.
NSA320 face streaming si partajeaza cu usurinta continutul multimedia catre PC-uri, laptop-uri sau SqueezeBox-uri, comportandu-se ca un server iTunes, SqueezeCenter sau blog personal.

Interfata intuitiva
Cu ajutorul interfetei intuitive a NSA320 poti pre-vizualiza cu usurinta fotografiile direct din browser-ul tau web. NSA320 iti permite de asemenea sa creezi foarte simplu playlist-uri de muzica si sa le rulezi simultan in fundal in timp de vizionezi fotografiile din Media Server.
Socializeaza!
Sincronizeaza-ti dispozitivele mobile, smart-phone-uri, storage-uri USB sau camere digitale cu Media Serverul ZyXEL NSA320 prin simpla apasare a butonului Copy/Sync pentru a salva fotografiile si amintirile, fara a fi nevoit sa pornesti laptop-ul sau PC-ul. Cateva minute mai tarziu amintirile tale foto sau video pot fi adaugate automat pe site-urile de social media ca Flickr sau YouTube pentru a fi vizionate de catre prietenii tai. Porturile USB2.0 integrat pe NSA320 permite un backup ultra-rapid din storage-urile USB sau camerele digitale de generatie noua.

Specificatii: 

Management:
User & group management
Package Management for setting up applications
One-click-hosting sites download manager
Numar Hard disk-uri:
2 x 3.5" SATA I/II
Operatii RAID:
RAID 0, 1, JBOD
Porturi:
3 x USB 2.0
Retea:
1 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Securitate:
Support HTTPS and FTPES (FTP over explicit TLS/SSL)
Encrypted NSA to NSA remote replication
Encrypted NSA to external disk archive backup
Aplicatii:
Personal Cloud with Polkast suppor
Media server
Web Server
Dimensiuni (D x H x W):
205 x 147 x 108
Media server support:
DLNA 1.5 media server
UPnP AV server
iTunes Server
SqueezeCenter support
Photo album server
Networking protocols:
CIFS/SMB for Windows
NFS for Linux and Unix
DHCP client
PPPoE
Alimentare:
100 - 240V AC , 50/60 Hz
Backup solutions:
One-touch copy/sync button for external USB-capable devices backup
Backup planner
File sharing:
Internal HDD: EXT4
External HDD: NTFS, EXT2, EXT3, FAT32, ReiserFS, XFS
Altele:
DLNA Certified
Suporta UPnP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.