marți, 16 aprilie 2013

Laptop MacBook Air 11" cu procesor Intel® CoreTM i5 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 64GB, Intel® HD Graphics



Procesoare Intel Core i5 noi. O schimbare serioasa de putere.

Sa integrezi un procesor mai rapid, grafica mai puternica si un controler de memorie intr-un singur cip inseamna performanta de nedisputat. Noua Intel HD Graphics 4000 ofera o grafica cu pana la 60% mai rapida. Performanta pe care o vei observa fara indoiala atunci cand te joci, vezi filme sau efectuezi apeluri FaceTime.
Stocare flash integrala mai rapida. si mai multa satisfactie instantanee.

Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid este faptul ca acesta este proiectat in intregime in jurul stocarii flash. Nu numai ca acest lucru face ca MacBook Air sa fie mai usor si mai portabil decat notebookurile traditionale, dar permite, de asemenea, acces mai rapid la date si pornire instantanee. Aceasta stocare flash de ultima generatie este de pana la de 4 ori mai rapida decat o unitate hard disk traditionala de 5400-rpm de notebook si mai rapida decat generatia anterioara MacBook Air. Astfel ca atunci cand deschizi MacBook Air, porneste intr-o clipa. Chiar si dupa o luna in standby, ecranul se aprinde cat ai clipi. Aplicatiile sunt lansate rapid. Iar pentru ca nu are componente in miscare, stocarea flash este silentioasa.
Baterie de cursa lunga. Aprindere instantanee. Chiar si dupa o luna de pauza.

Fiindca stocarea flash economiseste spatiu si lasa loc pentru o baterie mai mare, ai mai mult timp pentru lucrurile la care tii. Cum ar fi navigarea pe Internet, editarea de fotografii si vizionarea de videoclipuri. Obtine pana la 5 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare pentru modelul de 11 inchi. Trimite-l pe MacBook Air la culcare si va intra in modul standby pentru a conserva durata de viata a bateriei.

Thunderbolt si USB 3. Fa-ti niste conexiuni puternice.

Cu portul ultrarapid Thunderbolt iti poti conecta MacBook-ul Air la cele mai noi dispozitive si ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air este echipat, de asemenea, cu doua porturi USB 3, astfel incat poti sa conectezi cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date cu pana la de 10 ori mai repede decat USB 2. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa.
Wireless. Esti liber sa pleci.

MacBook Air gaseste automat retelele Wi-Fi disponibile si iti permite sa te conectezi printr-un singur clic. Astfel incat poti sa navighezi pe Internet, sa trimiti mesaje si sa tiparesti documente indiferent unde te afli.4 Iar datorita tehnologiei Bluetooth, poti sa conectezi MacBook Air la dispozitive cu Bluetooth activat, precum difuzoare si casti. Chiar si fara toate cablurile, esti complet conectat.
Ecran de inalta rezolutie.
Milioane de pixeli. Milimetri grosime.


Pixel cu pixel, dintr-un capat intr-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologica de proportii si un progres in termeni de design. Masoara numai 4,86 milimetri (0,19 inchi) grosime, dar rezolutia sa este atat de inalta, incat vei avea impresia ca privesti un ecran mult mai mare. si pe buna dreptate. Modelul MacBook Air de 11 inchi are o rezolutie egala cu cea a unui notebook tipic de 13 inchi
Camera FaceTime HD 720p.
Clar o mare realizare.

Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu noua camera HD FaceTime 720p. Cu o rezolutie de trei ori mai mare decat camera FaceTime anterioara, fiecare zambet este mai luminos. Iar formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru, fara sa se inghesuie in jurul ecranului.

Trackpad Multi-Touch. Merge mana in mana cu OS X.
Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv pe MacBook Air. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad. Viteza de raspuns a gesturilor este cursiva si realista. Asa ca atunci cand derulezi in sus si in jos o pagina web sau aluneci de la o aplicatie full-screen la alta, este ca si cum atingi ceea ce vezi.

Tastatura retroiluminata. Vezi ce scrii.
Indiferent de cat de compact este MacBook Air, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Iar tastatura este retroiluminata, asa ca poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de iluminare si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii. De la un loc insorit intr-o cafenea la un scaun de avion intr-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfecta pentru orice mediu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.