joi, 11 aprilie 2013

Laptop Acer Aspire V3-571G-73638G75 Maii


Acer Aspire V3-571G-73638G75 este un laptop care sta foarte bine la capitolul dotari: procesor quad core Intel i7 de 2.2 GHz, placa video dedicatanVidia GT 730M cu 2GB memorie8GB DDR3 memorie, HDD de 750 MB, display HD de 15.6 inch, camera web hd, sunet Dolby Home Theater si o autonomie buna a bateriei.

Laptop Acer Aspire V3-571G-73638G75 Maii

Aspect general:

 Desi la prima vedere poate ca nu te va incanta aspectul general al acestui laptop (glossy), in momentul in care vezi ce poate sa faca vei fi de-a dreptul impresionat de el. La exterior, asa cum spuneam, nu se prezinta extraordinar, fiind cu carcasa din plastic gri lucios, cu toate acestea arata ca este un laptop rezistent, ce nu flexeaza la orice atingere mai puternica. Deschiderea capacului este una cursiva si placuta, fara sa faca sa flexeze displayul (asa cum se intampla inclusiv la laptopuri mai scumpe).

  Tastatura este de tip chiclet, cu taste mari si spatioase (dimensiune 15 x 15 mm), foarte usor de apasat, avand o cursa perfecta. Tasta ENTER este mare si dispune si de tastatura numerica (ca de altfel majoritatea laptopurilor de 15.6 inch din ziua de azi). Touchpad-ul Elan Smart Pad, cu suprafata abraziva, este precis si bineinteles ca are suport pentru multi-touch gestures. Tastele click stanga si dreapta sunt fizice, in acelasi ton de gri cu intregul laptop si destul de silentioase.

  Display si sunet:
 In ceea ce priveste display-ul acesta este unul normal pentru laptopurile de 15.6 inch, avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Este produs de LG Philips si este de tipul LCD LED. Fiind display Acer CineCrystal, ne dam seama ca este de tipul glare, ce permite relexii ale luminii, dar in acelasi timp trebuie avut in vedere faptul ca acest tip de display are o reproducere a culorilor si o rata de contrast mai buna decat a ecranelor mate. Ungiurile de vizibilitate stanga – dreapta sunt foarte bune, iar luminozitatea este una normala.
 Sunetul este stereo, difuzoarele fiind localizate imediat deasupra tastaturii. Cu setarile standard, sunetul este unul puternic pentru interior, cu un dezavantaj in ceea ce priveste sunetele joase. O data insa configuratDolby Home Theaterbasii devin puternici iar sunetul mult mai clar.

  Conectivitate:
Pe partea de conexiuni Acer Aspire V3-571G-73638G75 sta bine, avand 3 porturi USB (2.0 si 3.0), iesire HDMI, jack audio si iesire microfon, iesire VGA si conexiune LAN Gigabit.  Bineinteles ca are conexiune wireless si conexiune Bluetooth v4.0. Unitatea DVD-RW este pozitionata in partea dreapta, in partea stanga fiind “gura” de ventilare. Cititorul de carduri este prezent si el, alaturi de o camera web HD.

Vezi cat costa Acer Aspire V3-571G-73638G75

Performante:
Fiind un laptop pentru jocuri nu putea sa aiba decat un procesor quad core de la Intel. Si cum performanta trebuia sa fie cuvantul de ordine, Acer Aspire V3-571G-73638G75 are un procesor Intel i7 (3632QM) cu frecventa de baza de 2.2GHz. Aceasta frecventa poate fi crescuta dinamic, in functie de cerinte, datorita tehnologiei Turbo Boost de la Intel (date tehnice despre acest procesor gasiti in acest articol despre procesoarele Intel i7 pentru laptopuri).
  Placa video este dedicata, fapt transmis si de prezenta “G”-ului din denumirea laptopului, fiind una performanta. Lansata de catre nVidia Ianuarie 2013, GeForce GT 730M este o placa video din zona mediu  spre top cu o frecventa a procesorului video de 725 MHz. Este compatibila Direct X11.1, are un consum de energie foarte scazut si performante foarte bune. Jocuri ca Battlefield 3, Hitman: Absolution, Far Cry 3, Anno 2070, The Elder Scrolls V: Skyrim putand fi jucate fara nici o problema.
  Memoria de 8GB DDR3 este mai mult decat suficienta pentru orice joc sau aplicatie pretentioasa pe care vrei sa rulezi, iar pe hard disk vei putea stoca sute de filme, mii de melodii si sute de mii de poze, acesta avand o capacitate de 750 GB.
  Silentiozitate si durata de viata a bateriei In ceea ce priveste galagia produsa de Acer Aspire V3-571G-73638G75 se poate spune ca se incadreaza in limitele normale pentru pretul sau, neputand fi catalogat ca un laptop galagios nici atunci cand este suprasolicitat.   Acumulatorul cu 6 celule iti va oferi o autonomie maxima de 4.5 ore (bineinteles ca asta e in functie de ce programe rulezi in tot acest timp). Puncte forte
  • Procesor Intel i7 quad core
  • Placa video dedicata GeForce GT 730M
  • 8GB memorie DDR3
  • HDD de 750 GB
Puncte slabe
  • Plastic glossy pe care se vad usor urmele de amprente
  • Display non ati-glare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.