joi, 7 februarie 2013

Laptop SONY VAIO SVE1512E6E, Intel Pentium B980 2.4GHz, 15.5", 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7650M, Windows 8





PlayMemories Home – fotografii, filme si multe altele
Organizarea, editarea si distribuirea fisierelor media va deveni o placere. Softul PlayMemories Home, dezvoltat de Sony, este disponibil pe noul VAIO fara costuri aditionale. Utilizatorii pot edita imaginile si filmuletele preferate si chiar crea propriul continut 3D mai usor ca niciodata.


Eleganta si stil
Iesiti in evidenta din multime si aratati bine in miscare. VAIO seria E are unul dintre cele mai compacte designuri din clasa sa, cu linii elegante si un model modern pe capac, fiind comod de tinut in mana cand este transportat. Alegeti dintr-o gama de dimensiuni si culori cu accesorii asortate pentru a va desavarsi lookul. VAIO seria E este notebookul ideal pentru utilizare cotidiana usoara, completata de o nota distinctiva de stil.


Touchpad inteligent
Touchpad-ul generos, cu suport pentru gesturi si multitouch, permite utilizarea intuitiva a notebook-ului, oferind un spatiu suficient pentru efectuarea in voie a comenzilor. Gesture Control, optiune prezenta in premiera pe notebook-urile VAIO, permite controlul prin intermediul gesturilor. Astfel, tinand mana in fata laptopului, prin diferite miscari, se pot rasfoi paginile web sau galeria foto, se poate da pauza pentru muzica sau slideshow, iar prin miscarile de rotatie se poate regla volumul suntelui. Gesture Control este suportat de Windows Media Player, IE 10, Power Point si Power DVD.


Camera web HD
Comunicarea video este mai clara si precisa datorita camerei web incorporate, care dispune de tehnologia “Exmor for PC”. Prietenii si familia se vor bucura de imagini pline de detalii, culori bogate, cu un contrast puternic, chiar si in incaperile mai slab luminate, in care alte camere web redau doar imagini neclare.


Performanta eficienta
Realizati accelerat activitatile de zi cu zi si navigati rapid in retelele de socializare cu procesorul Intel Core i3 de a 2-a generatie. Creat pentru performante multimedia mai sensibile si pentru efectuarea mai rapida de sarcini multiple, astfel incat sa va bucurati de o experienta media digitala optima in deplasare. De asemenea, cu VAIO seria E, nu veti fi niciodata in pericol de a ramane fara spatiu de stocare. Capacitatea unitatii hard disk de 500 GB va ofera libertatea de a stoca o multitudine de clipuri video, fotografii, muzica si alte date multimedia.

Vizualizare generală rapidă

Tip procesor: Intel Pentium
Model Procesor: B980
Frecventa procesor (GHz): 2.4
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.5
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD Super Multi
Procesor grafic: AMD Radeon HD 7650M
Sistem de operare: Windows 8

Livrare gratuita in 48h.       Garantie: 24 Luni 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.