duminică, 15 iulie 2012

Laptop Asus K53SD-SX234D, Intel Core i3 2350M, 500GB, 4096MB, nVidia GeForce 610M 2GB

Descrierea produsului Asus K53SD-SX234D, Intel Core i3 2350M, 500GB, 4096MB, nVidia GeForce 610M 2GB
- Procesor Intel Core i3 2350M
- Video nVidia GeForce 610M 2GB
- Hard Disk 500GB SATA
- Memorie 4096MB DDR3



Design metalic stilat

Fiind echipat cu a doua generație de procesoare Intel Core și îmbrăcat înt-o gamă de culori elegantă bazată pe texturile de aluminiu, noua K Serie oferă o combinație impresionantă de tehnologie și stil. Texturile de aluminiu de calitate cu durabilitate ridicată își păstrează înfățișarea chiar și după o folosire de lungă durată, lăsându-te să faci mult mai mult cu seria K, în confidențialitate totală.


Putere incredibilă de procesare

Noua serie K va fi distribuită împreuă cu doua procesoare Intel Core de generația a doua optimizate pentru notebook-uri cu putere de computing ridicată – mai ales, procese îmbunătățite de multitasking CPU, pentru ca tu să poți face mai multe lucruri în aceelași timp, mult mai lin.


Incărcătură grafică

Pentru grafică și gaming, noua serie K de notebook-uri oferă soluția grafică de la NVIDIA. ASUS K53SD este dotat cu NVIDIA GT 610M cu memorie video DDR3 de până la 2 GB pentru accelerare vizuală, gaming amețitor și multimedia.


Tehnologia IceCool îți menține mâinile reci

Tehnologia IceCool face ca experiența PC să fie răcoroasă și confortabilă chiar și în timpul sesiunilor lungi de computing. Design-ul special al plăcii de bază cu laturi duble are componentele așezate în partea de jos și departe de utilizator. În combinație cu heat-pipe-urile și ventilatoarele, palm rest-ul și suprafața de tastare rămân reci. 

Vezi detalii complete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.