duminică, 30 iunie 2013

Laptop HP EliteBook 8560p

Laptop HP EliteBook 8560p, Intel Core i7-2620m 2.7 GHz, 4 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVDRW, WI-FI, Bluetooth, WebCam, Finger Print, Placa grafica ATI HD 6470 1GB, Display 15.6" 1366 x 768, Windows 7 Professional, 2 ANI GARANTIE


Pret: 4.870,72 Lei  Livrare gratuita Garantie: 24 Luni   Produs: refurbished

UtilizareBusiness
Calitatelaptop refurbished
BrandHP
ModelEliteBook 8560p
Sistem de operareWindows 7 Professional 32bit si 64bit
ProcesorIntel Core I7, Intel Core i7-2620m 2.70 GHz, 4 MB L3 cache, 2 cores/4 threads, 35W
Memorie4 GB DDR3, upgradabil la 16 GB DDRAM3
Hard drive500 GB SATA, 500 GB 7200 rpm SMART SATA II Hard Drive
Optical driveDVDRW
Monitor15.6 inch, LED-backlit HD Anti-Glare, 1366 x 768
Graphic cardAMD Radeon HD 6740 GPU, 1GB VRAM
Wireless802.11a/b/g/n
Bluetoothv2.1+EDR
Network CardIntel® 82579LM Gigabit 10/100/1000
Card ReaderDa
Tastaturaqwerty
Porturi / Conectare4 x USB 2.0, 1 x 1394, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x headphone/line-out, 1 x docking connector, 1 x Display Port, 1 battery connector, 1 x eSATA, 1 x VGA
Baterie6-cell (62 WHr)
Greutate2.85 kg

joi, 27 iunie 2013

Combina frigorifica Arctic AK 245+


Pret: 1.030 Lei   Garantie: 36 Luni

Combina frigorifica Arctic AK 245+, volum total 207 litri, volum frigider 145 litri, volum congelator 62 litri, clasa energetica A+, culoare alb

Specificatii:
Tip combinaCongelator jos
Volum total net207 l
Volum frigider net145 l
Volum congelator net62 l
Clasa energeticaA+
Consum energetic0.780 kW/24h
Sistem dezghetare frigiderAutomat
Sistem dezghetare congelatorManual
Dimensiuni152.5 x 54 x 60 IxLxA cm
CuloareAlb
Numar compresoare1
Garantie
Garantie tehnica36 luni
Garantie de conformitate24 luni

Cuptor incorporabil Arctic AROIG2110




Pret: 840 Lei  Garantie: 36 Luni

Aparat incorporabil Arctic AROIG2110, cuptor pe gaz, aprindere incorporata, timer, grill pe gaz, iluminare cuptor, rafturi laterale, culoare inox


Specificatii:

TipCuptor pe gaz
Volum cuptor40 L
DisplayNu
Clasa energeticaA
GrillGaz
TimerDa
IluminareDa
Dimensiuni60 cm latime
Alte Detalii
CuloareInox
Dimensiune (IxLxA)59.5 x 59.4 x 56.7 cm
AlteleAprindere incorporata
Informatii Suplimentare
Informatii suplimentareManual de Utilizare
Garantie
Garantie tehnica36 luni
Garantie de conformitate24 luni


Network Storage ZyXEL NSA320, 2Bay


Pret: 600 Lei   Livrare Gratuita  Garantie: 24 Luni

Media Serverul ZyXEL este cu mult mai mult decat un media-center obisnuit! Cu ajutorul aplicatiei Polkast poti lua cu tine in mod virtual mii de fotografii, filme sau melodii, indiferent unde doresti sa calatoresti.

Usor accesibil
Cand esti in birou poti continua sa lucrezi la prezentarea in PowerPoint pe care ai inceput-o acasa, stocata pe Media Serverul ZyXEL personal. Cu doar un click in aplicatia Polkast pe smartphone sau tableta, poti accesa cu usurinta fisierele din Media Serverul de acasa si poti continua lucrul la prezentare imediat.

Multimedia pretutindeni
La sfarsitul unei zile epuizante de munca poate doresti sa te bucuri vizionand pozele de familie impreuna cu prietenii la o cafenea. Cu  Media Serverul ZyXEL te poti bucura imediat de poze, filme sau muzica cu ajutorul aplicatiei Polkast de pe smartphone.  Totul este doar la un click distanta.
Multimedia pretutindeni
La sfarsitul unei zile epuizante de munca poate doresti sa te bucuri vizionand pozele de familie impreuna cu prietenii la o cafenea. Cu  Media Serverul ZyXEL te poti bucura imediat de poze, filme sau muzica cu ajutorul aplicatiei Polkast de pe smartphone.  Totul este doar la un click distanta.
*Aplicatia este disponibila pe site-ul web Polkast la: http://www.polkast.com/download/
Media Serverul performant aduce continutul multimedia HD peste tot!
Creeaza-ti acasa propriul cloud mobil multimedia cu Media Serverul ZyXEL NSA320. Noile aplicatii mobile ale NSA320 iti permit sa faci download, backup si playback de fisiere fara a fi ingradit de cabluri. Pentru ca se integreaza cu Dropbox, NSA320 poate fi comandat direct de pe smartphone-ul sau tableta ta sa faca backup la fisiere sau sa descarce torenti de oriunde.
Performanta superioara
Media Serverul ZyXEL NSA320 are o performanta crescuta la streaming-ul multimedia datorita unui procesor cu viteza de  1,2GHz si o memorie RAM de 512MB. Astfel suporta indeplinirea mai multor sarcini simultane ca: streaming multimedia, partajare de fisiere catre diverse dispozitive certificate UpnP sau DLNA ca: televizoare  DLNA, console Sony PlayStation 3 sau Microsoft Xbos 360.
NSA320 face streaming si partajeaza cu usurinta continutul multimedia catre PC-uri, laptop-uri sau SqueezeBox-uri, comportandu-se ca un server iTunes, SqueezeCenter sau blog personal.

Interfata intuitiva
Cu ajutorul interfetei intuitive a NSA320 poti pre-vizualiza cu usurinta fotografiile direct din browser-ul tau web. NSA320 iti permite de asemenea sa creezi foarte simplu playlist-uri de muzica si sa le rulezi simultan in fundal in timp de vizionezi fotografiile din Media Server.
Socializeaza!
Sincronizeaza-ti dispozitivele mobile, smart-phone-uri, storage-uri USB sau camere digitale cu Media Serverul ZyXEL NSA320 prin simpla apasare a butonului Copy/Sync pentru a salva fotografiile si amintirile, fara a fi nevoit sa pornesti laptop-ul sau PC-ul. Cateva minute mai tarziu amintirile tale foto sau video pot fi adaugate automat pe site-urile de social media ca Flickr sau YouTube pentru a fi vizionate de catre prietenii tai. Porturile USB2.0 integrat pe NSA320 permite un backup ultra-rapid din storage-urile USB sau camerele digitale de generatie noua.

Specificatii: 

Management:
User & group management
Package Management for setting up applications
One-click-hosting sites download manager
Numar Hard disk-uri:
2 x 3.5" SATA I/II
Operatii RAID:
RAID 0, 1, JBOD
Porturi:
3 x USB 2.0
Retea:
1 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Securitate:
Support HTTPS and FTPES (FTP over explicit TLS/SSL)
Encrypted NSA to NSA remote replication
Encrypted NSA to external disk archive backup
Aplicatii:
Personal Cloud with Polkast suppor
Media server
Web Server
Dimensiuni (D x H x W):
205 x 147 x 108
Media server support:
DLNA 1.5 media server
UPnP AV server
iTunes Server
SqueezeCenter support
Photo album server
Networking protocols:
CIFS/SMB for Windows
NFS for Linux and Unix
DHCP client
PPPoE
Alimentare:
100 - 240V AC , 50/60 Hz
Backup solutions:
One-touch copy/sync button for external USB-capable devices backup
Backup planner
File sharing:
Internal HDD: EXT4
External HDD: NTFS, EXT2, EXT3, FAT32, ReiserFS, XFS
Altele:
DLNA Certified
Suporta UPnP

Laptop MacBook Air 13" cu procesor Intel® CoreTM i5 1.30GHz, 4GB, SSD 128GB, Intel® HD Graphics


Pret: 5.500 Lei   Livrare Gratuita   Garantie: 24 luni



Toata puterea pe care o vrei. Toata ziua.

Noul MacBook Air este subtire, usor si suficient de rezistent sa-l iei oriunde mergi — si suficient de puternic pentru a face orice atunci cand ai ajuns acolo. Procesoarele Intel Core de a patra generatie si Intel HD Graphics 5000 ofera performanta inalta, in timp ce utilizeaza mai putina putere. Asa ca ai o durata de viata a bateriei remarcabila — pana la 12 ore pentru modelul de 13 inchi si pana la 9 ore pentru modelul de 11 inchi. Si datorita stocarii flash mai rapida cu pana la 45% decat generatia anterioara si a noii tehnologii Wi-Fi 802.11ac pentru conexiuni wireless de pana la de 3 ori mai rapide,2 noul MacBook Air este mai rapid si mai receptiv ca niciodata.
OS X Mountain Lion

Fiecare Mac este livrat cu OS X Mountain Lion, cea mai recenta versiune a celui mai avansat sistem de operare din lume. Ofera 200 de functii noi datorita carora Mac este mai bun ca niciodata, iar Mac-ul, iPhone-ul, iPad-ul si iPod-ul touch interactioneaza mai bine decat au facut-o vreodata.
Stocare flash integrala mai rapida. si mai multa satisfactie instantanee.

Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid este faptul ca acesta este proiectat in intregime in jurul stocarii flash. Nu numai ca acest lucru face ca MacBook Air sa fie mai usor si mai portabil decat notebookurile traditionale, dar permite, de asemenea, acces mai rapid la date si pornire instantanee. Aceasta stocare flash de ultima generatie este de pana la de 4 ori mai rapida decat o unitate hard disk traditionala de 5400-rpm de notebook. Aplicatiile sunt lansate rapid. Iar pentru ca nu are componente in miscare, stocarea flash este silentioasa.
Baterie de cursa lunga. Aprindere instantanee. Chiar si dupa o luna de pauza.

Fiindca stocarea flash economiseste spatiu si lasa loc pentru o baterie mai mare, ai mai mult timp pentru lucrurile la care tii. Cum ar fi navigarea pe Internet, editarea de fotografii si vizionarea de videoclipuri. Obtine pana la 12 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare pentru modelul de 13 inchi. Trimite-l pe MacBook Air la culcare si va intra in modul standby pentru a conserva durata de viata a bateriei.

Thunderbolt si USB 3. Fa-ti niste conexiuni puternice.

Cu portul ultrarapid Thunderbolt iti poti conecta MacBook-ul Air la cele mai noi dispozitive si ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air este echipat, de asemenea, cu doua porturi USB 3, astfel incat poti sa conectezi cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date cu pana la de 10 ori mai repede decat USB 2. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa.
Ecran de inalta rezolutie.
Milioane de pixeli. Milimetri grosime.


Pixel cu pixel, dintr-un capat intr-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologica de proportii si un progres in termeni de design. Masoara numai 4,86 milimetri (0,19 inchi) grosime, dar rezolutia sa este atat de inalta, incat vei avea impresia ca privesti un ecran mult mai mare. si pe buna dreptate. Modelul MacBook Air de 13 inchi are o rezolutie de 1440 x 900 pixeli.

Camera FaceTime HD 720p.
Clar o mare realizare.

Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu camera HD FaceTime 720p. Formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru, fara sa se inghesuie in jurul ecranului.
Trackpad Multi-Touch. Merge mana in mana cu OS X.
Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv pe MacBook Air. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad. Viteza de raspuns a gesturilor este cursiva si realista. Asa ca atunci cand derulezi in sus si in jos o pagina web sau aluneci de la o aplicatie full-screen la alta, este ca si cum atingi ceea ce vezi.
Tastatura retroiluminata. Vezi ce scrii.
Indiferent de cat de compact este MacBook Air, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Iar tastatura este retroiluminata, asa ca poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de iluminare si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii. De la un loc insorit intr-o cafenea la un scaun de avion intr-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfecta pentru orice mediu.

Procesor
Tip procesor:
Intel® CoreTM i5
Model procesor:
Dual-core
Tehnologie procesor:
22 nm
Frecventa procesor:
1300 MHz
Cache:
3072 KB
Producator procesor:
Intel
Display
Caracteristici speciale display:
Glossy
Diagonala (inch):
13.3
Rezolutie:
1440 x 900
Tehnologie display:
LCD LED
Memorie
Capacitate memorie:
4 GB
Tip memorie:
DDR3
Frecventa:
1600 MHz
Hard Disk
Capacitate Hard Disk:
128 GB
Tip Hard Disk:
SSD
Placa Video
Tip memorie video:
Integrata
Producator chipset video:
Intel
Seria:
Intel HD Graphics 5000
Multimedia
Audio:
Difuzoare stereo
Camera WEB:
720p FaceTime HD
Cititor de carduri:
SDXC card slot
Porturi
Iesire audio:
1
Thunderbolt:
1
USB 3.0:
2
Comunicatii
Bluetooth:
V 4.0
Wireless:
802.11ac
Alimentare
Baterie:
Li-Polymer
Autonomie de lucru:
Pana la 12 ore (wireless web)
Altele
Tastatura iluminata:
Da
Greutate:
1.35 Kg
Caracteristici speciale:
Microfoane duale
Trackpad Multi-Touch
Tastatura international english
Dimensiuni (W x H x D):
325 x 3 - 17 x 227 mm
Altele:
MagSafe 2 Power Adapter
Culoare:
Argintiu
Tastatura numerica:
Nu
Software
Sistem de operare:
Mac OS X Mountain Lion
Software inclus:
Mail, Messages, Contacts, Calendar, Safari, Reminders, Notification Center, Notes, Dictation, iCloud, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, AirPlay, Game Center, the Mac App Store, iTunes, Gatekeeper, Twitter and Facebook integration, and more

Tableta E-Boda Essential A300 cu procesor Rockchip RK 2926 1.0GHz, 7", 512 MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, Android 4.1, Alb

Brand: E-BodaTip memorie: DDR3Diagonală: 7 inchCapacitate memorie: 512 MBRezoluție: 800 x 4803G: Da, prin dongle (neinclus)

Pret: 300 Lei  Livrare Gratuita  Garantie: 24 Luni

General

BrandE-Boda

Procesor

Frecvență procesor1 GHz
Model procesorRK 2926
Producător procesorRockchip

Display

Diagonală7 inch
Tip displayLCD LED
Rezoluție800 x 480
Tehnologie displayMultitouch capacitiv cu 5 puncte

Memorie

Tip memorieDDR3
Capacitate memorie512 MB

Stocare

Memorie4 GB

Multimedia

Cititor de carduriMicroSD max. 32 GB
Stick USB max. 32 GB
AudioDifuzor incorporat
Camera webFrontala, VGA 0.3 MP
Formate videoAVI, MPEG4, MPEG2, MKV
Formate imagineJPG, BMP, GIF, TIFF, PNG
Formate audioMP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC
Formate suportateSuport fisiere office: DOC / XLS / PPT / PDF / TXT

Comunicatii

WirelessWi-Fi 802.11 b/g/n
3GDa, prin dongle (neinclus)

Porturi

Iesire audioDa
USB 2.0Da

Alimentare

Baterie
  • 2800 mA
  • 3.7 V
Autonomie de lucru4 ore

Altele

Caracteristici specialeG-sensor
AlteleCompatibilitate mouse si tastatura USB
Suport OpenGL
Redare Flash si HTML5
Tip carcasa: plastic
CuloareAlb
Greutate330 g
Dimensiuni (W x D x H)192 x 116.5 x 11.12 mm
Garantie24 luni

Software

Sistem de operareAndroid
Versiune4.1

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.