joi, 18 aprilie 2013

Televizor 3D Ultra HD 4K LG 84LM960V, 213 cm

ULTRA HD

Detaliile extraordinare dau viata imaginii.

Televizorul LG ULTRA HD prezinta un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezolu?ie de 4 ori mai mare decat cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor. Televizorul LG ULTRA HD va satisface complet privitorul cu detalii fara cusur, ridicand standardul afisarii vizuale la un nivel mult mai inalt.
8.3 MEGAPIXELI

Un nou nivel de rezolutie in istoria televizoarelor

Televizorul LG ULTRA HD va invita intr-un teritoriu neexplorat al rezolutiei suprinzatoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate si clare. Acesta afiseaza de patru ori mai multi pixeli decat FULL HD si de 8 ori mai mult decat HD. Bucurati-va de cea mai inalta calitate a imaginii din istoria televizoarelor!

ULTRA Detailii

Capturati pe deplin spectacolul oferit

Datorita rezolutiei ULTRA HD, nu veti pierde nici cele mai mici detalii. Fiti gata sa recuperati ceea ce v-a lipsit!
ULTRA Claritate
Text de o claritate ca de cristal

Rezolutia ULTRA HD permite citirea comfortabila a textului chiar si pe un ecran de 84 inci. Texte mici, marginile unei singure linii, sau chiar un punct minuscul sunt afisate cu o claritate nemaiintalnita datorita densitatii superioare a pixelilor.
Convertor de rezolutie ULTRA HD

Bucurati-va de continut la cea mai potrivita rezolutie

Conversia rezolutiei aduce imaginile normale la calitatile extraordinare ULTRA HD cu ajutorul tehnologiei avansate LG. Chiar daca nu beneficiati de acces la continut ULTRA HD, va puteti bucura de o calitate superioara a televizorului ULTRA HD cu aproape orice continut disponibil.
Panoul IPS

Secretul din spatele unghiului de vizionare superioara si calitatea ULTRA HD TV este panoul IPS. Asa cum calitatea boabelor de cafea determina calitatea cafelei, calitatea panoului IPS determina calitatea televizorului. Panoul IPS folosit de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LG ULTRA HD sunt caracterizate de claritate, consistenta si fermitate.
Experienta vizuala care-ti taie respiratia


Ca si cum va aflati la locul faptei.

Cu rezolutia UTLRA HD si ecranul gigantic de 84 inci, experienta vizuala este mai mult decat o simpla vizionare. Imaginile vii la scara mare a ecranului te vor face sa te simti ca si cum te-ai afla prezent in scena.

SISTEM DE BOXE 2.2
Sunetul bogat completeaza experienta vizuala.

Cu o putere de 50W dezvoltata de Sistemul de boxe 2.2, televizorul ULTRA HD este echipat cu 2 woofere, oferind o profunzime incredibila. Acum ai posibilitatea de a te bucura din plin de calitatea filmelor la tine acasa.
Specificaţii
Tehnologie:
LED
3D:
Da
Smart TV:
Da
Audio
Sistem audio:
SubWoofer: 2 x 15W
Iesire sunet (RMS):
2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet:
Sistem Surround
Voce clara II
Decodor Dolby Digital Dolby MS10
Mono / Stereo / Dual (MTS/SAP)
Video
Diagonala ecran (cm):
213
Calitate imagine:
4K
Rezolutie:
3840 x 2160
Aspect imagine:
16:9
Conversie 2D -> 3D:
Da
Caracteristici superioare imagine:
Triple XD Engine
Resolution Upscaler Plus
Smart Color Gradation
Dynamic Color Enhancer
Optimzare Contrast
Picture Wizard II
Tip 3D FPR
Format Suportat S/S, T/B, C/B, F/S
Control Adancime 3D
Corectare Imagine 3D
Dual Play
MCI 800
Caracteristici speciale
Player multimedia integrat:
Da
Conectori
Iesire audio digitala (optica):
1
Porturi HDMI:
4
Intrare PC (D-sub 15 pini):
1
Intrari component:
1
Intrare USB 2.0:
3
Minijack casti:
3.5 mm
Intrari Scart (RGB):
1
Conexiune retea:
RJ45
Wireless
Conexiuni:
SCART
PC Audio In
D-SUB
2 x RF in
Slot CI
HDMI
AV In
Caracteristici generale
Putere consumata:
256 W
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:
1916 x 1120 x 39.9 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand:
1916 x 1214 x 39.9 mm
Greutate (Kg):
81.4
Caracteristici speciale:
Senzor inteligent
SIMPLINK (HDMI CEC)
DLNA
2nd TV Ready
WiDi
DVR Ready (Digital)
Camera Ready
WiFi Direct
MHL
Diagonala reala este cea afisata in inch. Diagonala in cm a fost obtinuta prin aproximarea transformarii din inch in cm.

Garantie: 24 Luni      Livrare Gratuita  STOC LIMITAT

marți, 16 aprilie 2013

Laptop MacBook Air 11" cu procesor Intel® CoreTM i5 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 64GB, Intel® HD Graphics



Procesoare Intel Core i5 noi. O schimbare serioasa de putere.

Sa integrezi un procesor mai rapid, grafica mai puternica si un controler de memorie intr-un singur cip inseamna performanta de nedisputat. Noua Intel HD Graphics 4000 ofera o grafica cu pana la 60% mai rapida. Performanta pe care o vei observa fara indoiala atunci cand te joci, vezi filme sau efectuezi apeluri FaceTime.
Stocare flash integrala mai rapida. si mai multa satisfactie instantanee.

Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid este faptul ca acesta este proiectat in intregime in jurul stocarii flash. Nu numai ca acest lucru face ca MacBook Air sa fie mai usor si mai portabil decat notebookurile traditionale, dar permite, de asemenea, acces mai rapid la date si pornire instantanee. Aceasta stocare flash de ultima generatie este de pana la de 4 ori mai rapida decat o unitate hard disk traditionala de 5400-rpm de notebook si mai rapida decat generatia anterioara MacBook Air. Astfel ca atunci cand deschizi MacBook Air, porneste intr-o clipa. Chiar si dupa o luna in standby, ecranul se aprinde cat ai clipi. Aplicatiile sunt lansate rapid. Iar pentru ca nu are componente in miscare, stocarea flash este silentioasa.
Baterie de cursa lunga. Aprindere instantanee. Chiar si dupa o luna de pauza.

Fiindca stocarea flash economiseste spatiu si lasa loc pentru o baterie mai mare, ai mai mult timp pentru lucrurile la care tii. Cum ar fi navigarea pe Internet, editarea de fotografii si vizionarea de videoclipuri. Obtine pana la 5 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare pentru modelul de 11 inchi. Trimite-l pe MacBook Air la culcare si va intra in modul standby pentru a conserva durata de viata a bateriei.

Thunderbolt si USB 3. Fa-ti niste conexiuni puternice.

Cu portul ultrarapid Thunderbolt iti poti conecta MacBook-ul Air la cele mai noi dispozitive si ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air este echipat, de asemenea, cu doua porturi USB 3, astfel incat poti sa conectezi cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date cu pana la de 10 ori mai repede decat USB 2. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa.
Wireless. Esti liber sa pleci.

MacBook Air gaseste automat retelele Wi-Fi disponibile si iti permite sa te conectezi printr-un singur clic. Astfel incat poti sa navighezi pe Internet, sa trimiti mesaje si sa tiparesti documente indiferent unde te afli.4 Iar datorita tehnologiei Bluetooth, poti sa conectezi MacBook Air la dispozitive cu Bluetooth activat, precum difuzoare si casti. Chiar si fara toate cablurile, esti complet conectat.
Ecran de inalta rezolutie.
Milioane de pixeli. Milimetri grosime.


Pixel cu pixel, dintr-un capat intr-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologica de proportii si un progres in termeni de design. Masoara numai 4,86 milimetri (0,19 inchi) grosime, dar rezolutia sa este atat de inalta, incat vei avea impresia ca privesti un ecran mult mai mare. si pe buna dreptate. Modelul MacBook Air de 11 inchi are o rezolutie egala cu cea a unui notebook tipic de 13 inchi
Camera FaceTime HD 720p.
Clar o mare realizare.

Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu noua camera HD FaceTime 720p. Cu o rezolutie de trei ori mai mare decat camera FaceTime anterioara, fiecare zambet este mai luminos. Iar formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru, fara sa se inghesuie in jurul ecranului.

Trackpad Multi-Touch. Merge mana in mana cu OS X.
Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv pe MacBook Air. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad. Viteza de raspuns a gesturilor este cursiva si realista. Asa ca atunci cand derulezi in sus si in jos o pagina web sau aluneci de la o aplicatie full-screen la alta, este ca si cum atingi ceea ce vezi.

Tastatura retroiluminata. Vezi ce scrii.
Indiferent de cat de compact este MacBook Air, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Iar tastatura este retroiluminata, asa ca poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de iluminare si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii. De la un loc insorit intr-o cafenea la un scaun de avion intr-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfecta pentru orice mediu.


luni, 15 aprilie 2013

Sistem Desktop Serioux Extreme V9B, cu procesor Intel® CoreTM i5 3330 3GHz, 8GB, HDD 1TB, ATI Radeon HD 7750 1GB



Sistem Desktop Serioux Extreme V9B ideal pentru gammerul din tine.
Serioux este o marca europeana de top pentru produsele IT ce imbina perfect noile tehnologii cu designul si functionalitati avansate.
Fiind destinat iubitorilor de jocuri, acest sistem vine dotat cu un porcesor Intel Core I5 333 de 3Gh, cu o placa video ATI Radeon HD 7750 de 1GB.
Din punct de vedere al memoriei Sistemul Desktop Extreme V9B se comporta foarte bine fiind echipat cu  8GB RAM -DDR3 si cu un HDD de 1TB (SATA 7200 rpm).
Garantie 24 Luni  Livrare Gratuita

joi, 11 aprilie 2013

Laptop Acer Aspire V3-571G-73638G75 Maii


Acer Aspire V3-571G-73638G75 este un laptop care sta foarte bine la capitolul dotari: procesor quad core Intel i7 de 2.2 GHz, placa video dedicatanVidia GT 730M cu 2GB memorie8GB DDR3 memorie, HDD de 750 MB, display HD de 15.6 inch, camera web hd, sunet Dolby Home Theater si o autonomie buna a bateriei.

Laptop Acer Aspire V3-571G-73638G75 Maii

Aspect general:

 Desi la prima vedere poate ca nu te va incanta aspectul general al acestui laptop (glossy), in momentul in care vezi ce poate sa faca vei fi de-a dreptul impresionat de el. La exterior, asa cum spuneam, nu se prezinta extraordinar, fiind cu carcasa din plastic gri lucios, cu toate acestea arata ca este un laptop rezistent, ce nu flexeaza la orice atingere mai puternica. Deschiderea capacului este una cursiva si placuta, fara sa faca sa flexeze displayul (asa cum se intampla inclusiv la laptopuri mai scumpe).

  Tastatura este de tip chiclet, cu taste mari si spatioase (dimensiune 15 x 15 mm), foarte usor de apasat, avand o cursa perfecta. Tasta ENTER este mare si dispune si de tastatura numerica (ca de altfel majoritatea laptopurilor de 15.6 inch din ziua de azi). Touchpad-ul Elan Smart Pad, cu suprafata abraziva, este precis si bineinteles ca are suport pentru multi-touch gestures. Tastele click stanga si dreapta sunt fizice, in acelasi ton de gri cu intregul laptop si destul de silentioase.

  Display si sunet:
 In ceea ce priveste display-ul acesta este unul normal pentru laptopurile de 15.6 inch, avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Este produs de LG Philips si este de tipul LCD LED. Fiind display Acer CineCrystal, ne dam seama ca este de tipul glare, ce permite relexii ale luminii, dar in acelasi timp trebuie avut in vedere faptul ca acest tip de display are o reproducere a culorilor si o rata de contrast mai buna decat a ecranelor mate. Ungiurile de vizibilitate stanga – dreapta sunt foarte bune, iar luminozitatea este una normala.
 Sunetul este stereo, difuzoarele fiind localizate imediat deasupra tastaturii. Cu setarile standard, sunetul este unul puternic pentru interior, cu un dezavantaj in ceea ce priveste sunetele joase. O data insa configuratDolby Home Theaterbasii devin puternici iar sunetul mult mai clar.

  Conectivitate:
Pe partea de conexiuni Acer Aspire V3-571G-73638G75 sta bine, avand 3 porturi USB (2.0 si 3.0), iesire HDMI, jack audio si iesire microfon, iesire VGA si conexiune LAN Gigabit.  Bineinteles ca are conexiune wireless si conexiune Bluetooth v4.0. Unitatea DVD-RW este pozitionata in partea dreapta, in partea stanga fiind “gura” de ventilare. Cititorul de carduri este prezent si el, alaturi de o camera web HD.

Vezi cat costa Acer Aspire V3-571G-73638G75

Performante:
Fiind un laptop pentru jocuri nu putea sa aiba decat un procesor quad core de la Intel. Si cum performanta trebuia sa fie cuvantul de ordine, Acer Aspire V3-571G-73638G75 are un procesor Intel i7 (3632QM) cu frecventa de baza de 2.2GHz. Aceasta frecventa poate fi crescuta dinamic, in functie de cerinte, datorita tehnologiei Turbo Boost de la Intel (date tehnice despre acest procesor gasiti in acest articol despre procesoarele Intel i7 pentru laptopuri).
  Placa video este dedicata, fapt transmis si de prezenta “G”-ului din denumirea laptopului, fiind una performanta. Lansata de catre nVidia Ianuarie 2013, GeForce GT 730M este o placa video din zona mediu  spre top cu o frecventa a procesorului video de 725 MHz. Este compatibila Direct X11.1, are un consum de energie foarte scazut si performante foarte bune. Jocuri ca Battlefield 3, Hitman: Absolution, Far Cry 3, Anno 2070, The Elder Scrolls V: Skyrim putand fi jucate fara nici o problema.
  Memoria de 8GB DDR3 este mai mult decat suficienta pentru orice joc sau aplicatie pretentioasa pe care vrei sa rulezi, iar pe hard disk vei putea stoca sute de filme, mii de melodii si sute de mii de poze, acesta avand o capacitate de 750 GB.
  Silentiozitate si durata de viata a bateriei In ceea ce priveste galagia produsa de Acer Aspire V3-571G-73638G75 se poate spune ca se incadreaza in limitele normale pentru pretul sau, neputand fi catalogat ca un laptop galagios nici atunci cand este suprasolicitat.   Acumulatorul cu 6 celule iti va oferi o autonomie maxima de 4.5 ore (bineinteles ca asta e in functie de ce programe rulezi in tot acest timp). Puncte forte
  • Procesor Intel i7 quad core
  • Placa video dedicata GeForce GT 730M
  • 8GB memorie DDR3
  • HDD de 750 GB
Puncte slabe
  • Plastic glossy pe care se vad usor urmele de amprente
  • Display non ati-glare

marți, 2 aprilie 2013

Tableta MOTOROLA XOOM 2 MZ 616, Wi-Fi + 3G, 10.1", 16GB, Dual Core 1.2GHz, Android v3.2 + Smartphone Fire XT311

Informaţii adiţionale

Ecran
Tip ecran LCD
Tehnologie IPS HD, Capacitiv multitouch
Rezolutie (pixeli) 1280 x 800
Dimensiune ecran (inch) 10.1
Procesor
Tip procesor Dual Core
Model procesor OMAP 4430
Frecventa procesor (GHz) 1.2
Stocare date
Capacitate (GB) 16
Memorie
Capacitate (MB) 1024
Interfata video
Procesor grafic PowerVR SGX540
Multimedia
Difuzoare Da
Microfon Da
Camera principala 5 MP (2592х1944 pixeli)
Camera secundara 1.3 MP
Format suportat
Audio MP3/WAV/WMA/AAC+ player
Video WMV/H.263/H.264 player
e-Book Da
Poze Da
Joc Da
Multimedia Da
Comunicatii
Conectivitate Wi-Fi si 3G
GPS A-GPS
Retea 3G: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 | 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
Wireless 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi hotspot
Bluetooth v2.1
Porturi
USB 2.0 micro USB
HDMI Da
Iesire audio Da
Jack 3.5 mm Da
Alimentare
Baterie 7000 mAh
Autonomie baterie (ore) pana la 10
Software
Sistem de operare Android 3.2
Informatii suplimentare
Tip abonament Fara abonament
Accesorii incluse Incarcator, Manual de utilizare
Garantie
Garantie de conformitate 2 ani
Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator
Altele
Dimensiuni (W x D x H cm) 25.39 x 17.36 x 0.88
Culoare Negru
Greutate (kg) 0.599


Pret: 1.499,90 Lei
newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.