miercuri, 20 februarie 2013

Laptop HP Pavilion Sleekbook 15-b001sq cu procesor Intel® CoreTM i3-3217U 1.80GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce GT 630M 1GB , FreeDOS, Red




Materialele moderne se combina cu designurile atragatoare.

Vedeti mai multe, realizati mai multe pentru viata dvs. de zi cu zi. Indepliniti-va cerintele zilnice de calcul cu HP Pavilion 15. Verificati e-mailul sau situatia financiara. Ecranul de dimensiuni mai mari si tastatura numerica va ajuta sa platiti mai simplu facturile, astfel incat sa puteti realiza mai multe, totul fiind mai la indemana.


Materialele moderne se combina cu designurile atragatoare.

Mobilitatea face parte din viata dvs. de zi cu zi. Prin designul zvelt si nivelul inalt de performanta, HP Pavilion 15 este alegerea perfecta pentru viata de zi cu zi.



Luati mai mult, pentru a putea face mai mult.

Aveti si aer conditionat pentru laptopul dvs. Tehnologia HP CoolSense ii regleaza temperatura in functie de gradul de utilizare si de conditii. Acesta ramane rece. Dvs. stati confortabil.


Divertisment din abundenta.

Dati drumul la petrecere si simtiti ritmul cu Dolby Advanced Audio™. Ascultati toate melodiile preferate intr-un sunet intens.

Jocurile prind viata cu memoria grafica distincta de la NVIDIA

Uneori singura solutie este conversatia fata in fata. Cu camera Web HP TrueVision HD veti arata intotdeauna bine. Chiar si in lumina slaba.







Procesor
Tip procesor: Intel® CoreTM i3
Tehnologie procesor: 22 nm
Model procesor: 3217U
Frecventa procesor: 1800 MHz
Cache: 3072 KB
Producator procesor: Intel
Display
Caracteristici speciale display: BrightView
Diagonala: 15.6 inch
Rezolutie: 1366 x 768
Tehnologie display: LCD LED
Memorie
Capacitate memorie:  4 GB
Tip memorie: DDR3
Memorie maxima: 8 GB
Nr sloturi/sloturi ocupate: 2/1
Hard Disk
Capacitate Hard Disk: 750 GB
Viteza de rotatie: 5400 rpm
Tip Hard DiskSATA
Placa Video
Tip memorie video: Dedicata
Capacitate memorie video: 1024 MB
Producator chipset video: NVIDIA
Seria: GeForce
Model: GT 630M
Multimedia
Audio: Difuzoare integrate
Cititor de carduri: Da
Camera WEB: HP TrueVision HD
Tip: Altec Lansing
Tehnologie: Dolby Advanced Audio
Porturi
USB 3.0: 2
HDMI: 1
USB 2.0: 1
Iesire audio: 1 x Mic/Line-out
RJ-45: 1
Comunicatii
Retea: 10/100
Bluetooth: Da
Wireless: 802.11 b/g/n
Alimentare
Baterie: Li Ion
Altele
Greutate: 2.1 Kg
Dimensiuni (W x D x H): 386 x 259 x 21 mm
Culoare: Rosu rubiniu
Tastatura numerica: Da
Software
Sistem de operare: Free DOS

Garantie: 12 Luni     Livrare Gratuita

joi, 7 februarie 2013

Laptop SONY VAIO SVE1512E6E, Intel Pentium B980 2.4GHz, 15.5", 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7650M, Windows 8





PlayMemories Home – fotografii, filme si multe altele
Organizarea, editarea si distribuirea fisierelor media va deveni o placere. Softul PlayMemories Home, dezvoltat de Sony, este disponibil pe noul VAIO fara costuri aditionale. Utilizatorii pot edita imaginile si filmuletele preferate si chiar crea propriul continut 3D mai usor ca niciodata.


Eleganta si stil
Iesiti in evidenta din multime si aratati bine in miscare. VAIO seria E are unul dintre cele mai compacte designuri din clasa sa, cu linii elegante si un model modern pe capac, fiind comod de tinut in mana cand este transportat. Alegeti dintr-o gama de dimensiuni si culori cu accesorii asortate pentru a va desavarsi lookul. VAIO seria E este notebookul ideal pentru utilizare cotidiana usoara, completata de o nota distinctiva de stil.


Touchpad inteligent
Touchpad-ul generos, cu suport pentru gesturi si multitouch, permite utilizarea intuitiva a notebook-ului, oferind un spatiu suficient pentru efectuarea in voie a comenzilor. Gesture Control, optiune prezenta in premiera pe notebook-urile VAIO, permite controlul prin intermediul gesturilor. Astfel, tinand mana in fata laptopului, prin diferite miscari, se pot rasfoi paginile web sau galeria foto, se poate da pauza pentru muzica sau slideshow, iar prin miscarile de rotatie se poate regla volumul suntelui. Gesture Control este suportat de Windows Media Player, IE 10, Power Point si Power DVD.


Camera web HD
Comunicarea video este mai clara si precisa datorita camerei web incorporate, care dispune de tehnologia “Exmor for PC”. Prietenii si familia se vor bucura de imagini pline de detalii, culori bogate, cu un contrast puternic, chiar si in incaperile mai slab luminate, in care alte camere web redau doar imagini neclare.


Performanta eficienta
Realizati accelerat activitatile de zi cu zi si navigati rapid in retelele de socializare cu procesorul Intel Core i3 de a 2-a generatie. Creat pentru performante multimedia mai sensibile si pentru efectuarea mai rapida de sarcini multiple, astfel incat sa va bucurati de o experienta media digitala optima in deplasare. De asemenea, cu VAIO seria E, nu veti fi niciodata in pericol de a ramane fara spatiu de stocare. Capacitatea unitatii hard disk de 500 GB va ofera libertatea de a stoca o multitudine de clipuri video, fotografii, muzica si alte date multimedia.

Vizualizare generală rapidă

Tip procesor: Intel Pentium
Model Procesor: B980
Frecventa procesor (GHz): 2.4
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.5
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD Super Multi
Procesor grafic: AMD Radeon HD 7650M
Sistem de operare: Windows 8

Livrare gratuita in 48h.       Garantie: 24 Luni 

Laptop TOSHIBA Satellite C855-21F, Intel Core i3-2370M 2.4GHz, 15.6", 6GB, 750GB, Intel HD Graphics, Free Dos

O mare companie
Satellite C855 are incorporate exact caracteristicile de care aveti nevoie, de dimineata pana seara. Cand duceti un laptop Toshiba seria C, puteti fi siguri ca beneficiati de valoare si calitate exceptionale de la o marca de incredere. Cu o multitudine de optiuni in ceea ce priveste procesorul si memoria, va puteti configura partenerul de lucru perfect. Designul elegant este intarit de finisajul lucios si multitudinea variantelor coloristice* menite sa indeplineasca orice preferinte. Indiferent daca va doriti negru pretios, alb perlat, rosu modena sau argintiu inchis, aveti posibilitatea sa alegeti culoarea care va reprezinta.


HD la purtator
Intr-o lume HD, de ce nu ar furniza toate laptopurile o experienta HD exceptionala? Cu hard diskuri de pana la 750 GB, aveti o multime de spatiu pentru a va extinde colectia de filme HD. Asezati-va si delectati-va cu afisajul TruBrite® incorporat, de 39,6 cm (15,6"), retroiluminat cu LED-uri sau utilizati conectorul HDMI pentru a va lega la un proiector sau televizor HD. Pentru conversatii video pe chat la inalta rezolutie, veti aprecia camera Web HD de 1 megapixel. Boxele stereo integrate reproduc sunete inalte clare si basi profunzi multumita tehnologiei de imbunatatire audio SRS Premium Sound HD™.


Ramaneti conectat
C855 dispune de doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 pentru transferuri rapide de date. Interfata Bluetooth 4.0* va permite sa va sincronizati dispozitivele mobile fara un cablu si sa efectuati apeluri video cu un set de casti fara fir. Conexiunile HDMI si RGB va asigura o flexibilitate maxima pentru conectarea la dispozitive de afisare.


Specific TOSHIBA
Inainte ca un laptop Satellite C855 sa paraseasca fabrica, este testat sa indeplineasca standardele Toshiba privind calitatea, aplicabilitatea si atentia la detalii. Tastatura ergonomica este perfect dimensionata pentru a scrie confortabil si include o tastatura numerica integrala. Toate posturile sunt pozitionate ideal, pentru un acces facil. Laptopul vine echipat cu Toshiba Eco Utility pentru a va ajuta sa gestionati consumul de energie. A fi proprietarul unui Toshiba inseamna a beneficia de experienta unei companii care fabrica laptopuri de peste 25 de ani.

Vizualizare generală rapidă

Tip procesor: Intel Core i3
Model Procesor: 2370M
Frecventa procesor (GHz): 2.4
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 6
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 750
Unitate optica: 8x DVD Super Multi
Procesor grafic: Intel HD Graphics
Sistem de operare: Free Dos
Livrare Gratuita in 48h          Garantie: 24 Luni
Vezi Disponibilitate si Pret!
newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.