marți, 14 mai 2013

Ultrabook HP ENVY 4-1202ea TouchSmart cu procesor Intel® CoreTM i5-3337U 1.80GHz, Ivy Bridge, 8GB, 500GB, SSD 32GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8, Silver Metal Finish


Pret referinta: 3.99999 Lei   
Beneficiaţi de eficienţa atingerii. Acum, cu capacitatea sa intuitivă de atingere, HP ENVY TouchSmart Ultrabook™ 4 este pregătit pentru sarcini şi mai complexe. Având un design metalic atrăgător, acesta este echipat cu Beats Audio™, cu un subwoofer puternic şi cu performanţe grafice care vă vor copleşi. Subţire şi uşor, la un nivel superior.

Totul printr-o atingere pe Ultrabook™.

  • Lăsaţi deoparte tastatura şi mouse-ul. Loviţi şi atingeţi cu degetele utilizând gesturi multi-atingere direct pe afişajul HD. Acesta conferă cuvântului „practic” un nou înţeles.
  • HP Imagepad oferă un control precis al cursorului prin atingere cu un singur deget. Derulaţi, transfocaţi, rotiţi imaginile şi navigaţi prin paginile Web cu uşurinţă.
  • Cu tehnologia Intel® Smart Connect , de fiecare dată când reveniţi la HP ENVY TouchSmart Ultrabook™ veţi vedea că e-mailul şi reţele sociale sunt la zi. Acesta este mereu cu un pas înainte, astfel încât să nu pierdeţi nimic.

Mai puţin de cărat. ENVY este de invidiat.

  • Având grosimea de numai 23 mm (0,9 inchi) şi cântărind doar 2,1 kg , cu un design metalic atrăgător, HP ENVY TouchSmart Ultrabook™ are un aspect foarte impresionant şi un nivel de funcţionalitate pe măsură.
  • Graţie tastaturii HP iluminate din fundal, puteţi să vă jucaţi chiar şi în încăperi slab iluminate sau când călătoriţi noaptea cu avionul. Este o tastatură de mărime completă care nu compromite confortul.
  • Aveţi şi aer condiţionat pentru laptopul dvs. Tehnologia HP CoolSense îi reglează temperatura în funcţie de gradul de utilizare şi de condiţii.

Există întotdeauna loc pentru distracţie.

  • Dispunând de Beats Audio™, de două difuzoare şi de un subwoofer, HP ENVY TouchSmart Ultrabook™ este conceput pentru a oferi cel mai bun sunet şi cel mai bogat conţinut audio disponibile pe un PC.
  • Uneori singura soluţie este conversaţia faţă în faţă. Cu camera Web HP TrueVision HD, veţi arăta întotdeauna bine. Chiar şi în lumină slabă.
    Protectie incorporata.
    Cu HP ProtectSmart, datele din computerul portabil raman in siguranta cand acesta cade sau este lovit accidental. Acest sistem de protectie detecteaza din timp miscarea si inclinarea computerului, oprind unitatea de disc si protejand intreaga dvs. viata digitala.
    Garantie: 12 Luni    Livrare Gratuita    

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.