miercuri, 1 mai 2013

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC cu procesor Cortex A9 Quad Core 1.2GHz, 10.1" IPS, 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Android 4.0, Gri inchis




E-Boda a adus in Romania prima tableta care are un procesor cu patru nuclee. Acesta este modelul Supreme XL 400 Quad Core, a anuntat compania.

Cu o dimensiune de 10,1 inci, gadgetul va intra in competitie directa cu tabletele de marimea ei, mai ales ca pretul este mult sub media pe care marii producari il practica.

Pretul acesteia este undeva in jurul a 1.000 de lei, in functie de furnizorul pe care-l alegeti. Ecranul este unul HD si are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli.

Ca si componenta, Supereme Xl se lauda cu un procesor care functioneaza la o frecventa de 1,2 GHz si are o memorie RAM de 1 GB. In schimb, cand vorbim de memoria interna a acesteia, capacitatea este de 16GB.

La capitolul foto/video, tableta are o camera principala de 2MP si una secundara de 0,3MP, care este destinata apelurilor video.

Tableta are in dotare si functia de wi-fi, dar la fel de bine se poate conecta la internet cu ajutorul unul stick 3G USB cu ajutorul portului integrat.

Sistemul de operare al acestui gadget este Android 4.1, iar autonomia pare sa fie mai mare decat a celor concurente, din moment ce capacitatea bateriei este de 6.600 de mAh.

Garantie: 24 Luni   Livrare Gratuita 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

newprodus.blogspot.ro. Tema Fantastic S.A.. Un produs Blogger.